Forsiden
Om oss
Kontakt oss

Arctic Hotell Europas nordligste Hotell på fastlandet.

En bit av Nord- Norges praktfulle natur venter dem på nordkynnhalvøya.her har man massevis av frisk luft. Vi på Mehamn Arctic Hotell kan tilby deg mange aktiviteter hele året.

Fra veien og ut til det nordligste fastlandspunktet er det 7-8 timers gange. Vi er behjelpelig med å ordne guide. Det er også mulig å bli fraktet utover med båt. I samarbeid med vårt lokale guidefirmas Nordic Safari, vi vil kunne gi deg et tilbud du bare kan få hos oss.

Ved Gamvik finner vi verdens nordligste fyrtårn på fastlandet. Hit kan man arrangere turer med besøk i tårnet, hvis midnattsolen skulle vise seg. Det er også et rikt fugleliv på Slettnes, med hekkeplass for mange sjeldne fuglearter.

Mulighetene for fiske er mange. På Nordkynhalvøya finnes det mellom 350 og 400 fiskevann med gode fangstmuligheter.
Her er også flere gode lakseelver der vi kan være behjelpelig med en guide som vet hvor du er garantert å få fisk. I april/mai mens det ennå er snø, er isfiske enormt fint på fjellet.

Sjøfiske er kort og godt fantastisk, og med enorme muligheter. Man kan fiske fra kaia, så og si rett i storhavet, eller fra båt. Her kan man få Torsk, Sei, Hyse, Steinbit, Uer, Flyndre og andre fiskeslag.

Til tross for hotellets beliggenhet i nord er det bare 4 1/2 timers flytur fra Oslo. Fra Tromsø til Mehamn tar turen ca 2 timer og 15 minutter med fly.

   
   
   
   

 

 
Webdesign